Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Eвтини смарт часовници

Смарт часовниците се превърнаха в задължителен аксесоар за много хора по света. Те предлагат разнообразие от функции като проследяване на фи...


Смарт часовниците се превърнаха в задължителен аксесоар за много хора по света. Те предлагат разнообразие от функции като проследяване на фитнес, получаване на известия и дори извършване на обаждания. Въпреки че марковите смарт часовници могат да бъдат доста скъпи, има много достъпни опции, които предлагат същите основни функции на много по-ниска цена. В тази статия ще разгледаме някои от най-добрите евтини смарт часовници на пазара днес.


Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Band 5 е отличен избор за тези, които търсят основен, но функционален смарт часовник на ниска цена. С екран с висока разделителна способност от 1,1 инча и водоустойчивост до 50 метра, този смарт часовник предлага проследяване на сърдечната честота, спазване на съня и различни спортни режими. Освен това, той може да получава известия от вашия телефон и да показва данни за времето и други.


Amazfit Bip U Pro

Amazfit Bip U Pro е друг страхотен бюджетен вариант със своя ярък 1,64-инчов цветен дисплей и живот на батерията до 9 дни. Той разполага с GPS, сензор за пулс и функция за проследяване на съня. Освен това можете да получавате известия от вашия смартфон директно на китката си.


Huawei Honor Band 5

Honor Band 5 е друг чудесен избор за тези, които искат интелигентен часовник, без да харчат твърде много. Със своя 0,95-инчов AMOLED дисплей, той предлага проследяване на сърдечната честота, проследяване на съня и различни спортни режими. Освен това, той е водоустойчив до 50 метра, което го прави идеален за плувци.


Fitbit Inspire HR

Fitbit Inspire HR е елегантен и стилен смарт часовник, който предлага проследяване на сърдечната честота, проследяване на съня и различни спортни режими. Животът на батерията му трае до 5 дни, а екранът му е лесен за четене дори при пряка слънчева светлина. Освен това можете да синхронизирате данните си с приложението Fitbit, за да проследите напредъка си във времето.


Samsung Galaxy Watch Active 2

Въпреки че обикновено не се счита за „евтин“ смарт часовник, Samsung Galaxy Watch Active 2 все още предлага много функции на разумна цена. Със своя въртящ се безел и висококачествен Super AMOLED дисплей, той осигурява първокласно потребителско изживяване. Той включва GPS, проследяване на сърдечната честота и различни спортни режими. Освен това можете да приемате и осъществявате обаждания направо от часовника.


Заключение


Не е нужно да харчите цяло състояние, за да получите добър смарт часовник. С тези достъпни опции можете да намерите смарт часовник, който отговаря на вашите нужди и бюджет. Независимо дали търсите основен часовник или такъв с повече функции, със сигурност ще намерите идеалния смарт часовник сред тези пет предложения.